Podršku Privredne komore Srbije u daljem razvoju brenda vidim kroz edukacije koje se redovno održavaju i koje posećujem. Učestvujem u „Erasmus“ programu za edukaciju i razmenu mladih preduzetnika sa inostranstvom kroz projekat koji sprovodi PKS. Od Komore očekujemo podršku u nastupu i predstavljanju na evropskim i svetskim sajmovima hrane. Uloga PKS je odlična u pogledu, pružanja saveta i kvalitetnih informacija, usmeravanja mladih preduzetnika u dobrom pravcu i mentorske podrške u raznim oblastima.

 

Privredna komora Srbije velika je podrška i jak oslonac našoj kompaniji u svakodnevnom poslovanju, unapređenju kapaciteta i konkurentnosti, kao i u prevazilaženju izazova sa kojima se suočavamo na domaćem i stranim tržištima. Komoru vidimo kao efikasan i moderan servis, koji privredi pruža kvalitetne usluge, zastupa i štiti interese poslovne zajednice. Zaposleni u PKS, kao i u regionalnoj komori u Užicu, pomogli su nam da unapredimo konkurentnost i poziciju na tržištu uz dobre savete, korisne informacije, razne vidove edukacije i podršku za nastup na sajmovima i drugim važnim događajima gde smo predstavljali našu kompaniju.

 

Kompanija Tiffany Production godinama unazad može da se pohvali dobrom i uspešnom saradnjom sa Privrednom komorom Srbije. Svako ko se danas bavi biznisom u Srbiji, zna koliko je u svakodnevnom poslovanju bitna podrška državnih i drugih institucija. Vrlo smo zahvalni Privrednoj komori Srbije na angažovanju i pomoći, kao i na predusretljivosti prilikom rešavanja gotovo svakodnevnih problema.

 

....saznajte više Lider u domaćoj kinematografiji
 


....saznajte više

 

 

Učestvujte u kampanji PKS u 2018. Pošaljite nam svoju priču.
 
Ukoliko ste već uspešan preduzetnik ili imate kompaniju i razvijen biznis, ispričajte nam o svom uspehu.
 
Dužina teksta sa visokokvalitetnim fotografijama trebalo bi da bude do 2.500 karaktera (jedna i po stranica A4 formata)
Možete nam poslati i video priču (format MP4, AVI, dužina do 1 minuta)
 
Potrudićemo se da Vaša priča bude što vidljivija i ispričana na najbolji način.  
Priče u pisanoj ili video formi možete slati mejlom na: uspesneprice@pks.rs
Službe za odnose sa javnošću i marketing Privredne komore Srbije
Kontakt telefon: 011 33 00 905
 

infografik