Događaj - Sajam GULFOOD 2020


Ime

Sajam GULFOOD 2020

Datum održavanja

16.02.2020 -    (od 10:00 do 19:00)

Lokacija

Organizator

Udruženje za prehrambenu industriju

Opis
Привредна комора Србије (ПКС) и Развојна агенција Србије (РАС), организовали су трећи пут наступ на 25. Међународном Сајму хране и пића- GULFOOD у Дубаију, од 16. до 20. фебруара, на коме је излагало 5.000 излагача на 100.000 квадратних метара и сајам је посетило преко 100.000 посетилаца.  
Gulfood је једна од највећих и најзначајнијих специјализованих изложби прехрамбене индустрије у УАЕ и региону Голфа, у оквиру које се организују сусрети произвођача (извозника) и дистрибутера и представника водећих малопродајних ланаца.
Национални штанд Србије налазио се  у једној од главних хала Trade Centre Arena & Sheikh Saeed Halls где су се представиле следеће компаније: Мастерфуитс, Београд, ПИК, Бечеј ,SICOBERRY, Краљево, ФДХ Фабрика дечије хране, Добановци, ФРИГОВРЕЛО Горња Краварица, ПИП Нови Сад, ФРУВИТА Београд, TISA COOP Кањижа, МЕДИНО Крњево, ГМП Јарменовци, COLDPRESOK , Београд, МАМБИКО АГРАР Београд, НАТУРА ГУСТО Параћин, Relly red raspberry, Бечеј. 

Dana 16 i 17. februara predstavnica Privredne komore Srbije, Saška Biorčević, učestvovala  je na 5. Platformi globalne HALAL industrije –Globalne mogućnosti HALAL trgovine u organizaciji državnog Akreditacionog tela za standardizaciju i metrologiju UAE-ESMA.
Dokument

Preuzmi


Prijava fizičkog lica Prijava pravnog lica
Lista događaja