Događaj - Digitalna i održiva rešenja u građevinskoj industriji


Ime

Digitalna i održiva rešenja u građevinskoj industriji

Datum održavanja

29.06.2022 - 29.06.2022   (od 13:00 do 16:30)

Lokacija

Privredna komora Srbije - CESO VELIKA SALA

Organizator

Udruženje za građevinsku industriju

Opis
Догађај Дигитална, иновативна и одржива решења у грађевинској индустрији у организацији компаније OROOK и Привредне коморе Србије, у среду 29.06.2022. са почетком у 13 часова у Великој сали Привредне коморе Србије, на адреси Ресавска 13-15, Београд.

OROOK је специјализована платформа за повезивање послодаваца и стручњака који раде у области грађевинарства. У склопу својих пословних активности OROOK тим другу годину заредом припрема и објављује Извештај који покрива актуелне теме, релевантне за индустрију.
Овогодишњи извештај под називом „OROOK Извештај 2.0: Дигитална, иновативна и одржива решења у грађевинској индустрији“ бави се актуелним изазовима које у грађевинској индустрији поставља процес дуалне транзиције, односно зелене и дигиталне трансформације.
Поред представљања извештаја, догађај Дигитална, иновативна и одржива решења у грађевинској индустрији ће бити одлична прилика да у панел дискусији чујете компаније које су препознале велики потенцијал у овој дуалној транзицији и које успешно примењују ова решења на инвестиционим пројектима свих величина.
Учесници панела биће представници компанија Xella, Elixir Group, Vekom Geo, World of BIM, Delta Real Estate, Bexel Consulting, Natura Eco, HiCAD, PlanRadar, TeamCAD, NS Drafter, Buildcon, Portal Gradnja i Savet zelene gradnje. 
Dokument


Prijava fizičkog lica Prijava pravnog lica
Lista događaja