Događaj - B2B arhitekte


Ime

B2B arhitekte

Datum održavanja

 -    (od 15:00 do 18:30)

Lokacija

PKS-PK Beograd -

Organizator

Udruženje za građevinsku industriju

Opis
Privredna Komore Srbije – Udruženje za građevinsku industriju u saradnji sa časopisom Arhitekta
Vas srdačno poziva na B2B Event
Događaj će se održati u sali Privredne Komore Beograda, Kneza Miloša 12, 6. sprat,
10. marta 2022. sa početkom u 15 h
Učesnicima će se predstaviti sledeće kompanije:
MIELE je globalno prisutan dobavljač prvoklasnih kućnih uređaja za kuhinje, pranje veša i održavanje podova. Pored toga, kompanija Miele isporučuje sudo-mašine, veš-mašine i mašine za sušenje veša za komercijalnu upotrebu, kao i uređaje za pripremu medicinskih instrumenata i laboratorijske opreme („Miele Professional”). Kompanija Miele je prisutna u oko 100 zemalja.
HICAD je ovlašćeni distributer CAD/BIM softvera za građevinarstvo i arhitekturu na području Srbije, Bosne i Hercegovine, Kosova, Albanije, Makedonije i Crne Gore. Bavimo se distribucijom, implementacijom CAD/BIM softvera, obukom, izdavačkom delatnošću, uvođenjem kao i izradom softvera.
LAFARGE je vodeći snabdevač građevinske industrije Srbije, lider u proizvodnji cementa i betona i pokretačka sila ekonomskog razvoja regiona. Fabrika cementa u Beočinu je moderna i efikasna fabrika, koja je potpuno usklađena sa standardima Lafarge Holcim grupe u oblasti efikasnosti, uticaja na životnu sredinu i bezbednost na radu, čime je Lafarge uspeo da sačuva i razvija dugu tradiciju proizvodnje cementa u ovom kraju koja traje 183. godine.
ЕGLО rasveta je svetski lider u оblasti dekоrativne rasvete enterijera i eksterijera, sa pоsebnim fоkusоm na LЕD rasvetu. Sedište firme se nalazi u Pilu, Аustrija. Коmpanija pоsluje na globalnom nivou sa prekо 4030 zapоslenih i 75 sopstvenih prodajnih kompanija širom sveta. Eglo rasveta u Srbiji posluje od 2005. godine. Sedište firme nalazi se u Beogradu.
Dokument


Prijava fizičkog lica Prijava pravnog lica
Lista događaja